Vyhlášení soutěže Vytápění a úspory energií 2013 | Vytápění 2013 | Energeticky úsporné bydlení

Vyhlášení soutěže Vytápění a úspory energií 2013

8. 2. 2013

Vydavatelství Net Press Media vyhlašuje internetovou hlasovací soutěž VYTÁPĚNÍ A ÚSPORY ENERGIÍ 2013. Od 1. 2. do 30. 4. 2013 lze do soutěže přihlašovat výrobky, realizace, technologie a služby, které přinášejí moderní a efektivní řešení, vztahující se k vytápění rodinných, bytových i rekreačních staveb a bazénů.

Z důvodu velkého zájmu byla soutěž prodloužena do 31. 5. 2013.

Všechny přihlášené výrobky, realizace, technologie a služby budou průběžně zveřejňovány na www.enuby.cz, kde o konečném pořadí budou rozhodovat čtenáři portálu svým hlasováním. Hodnocení v soutěži Vytápění a úspory energií 2013 bude probíhat v pěti kategoriích:

Vytápění (kotle na tuhá paliva, kotle na plyn, elektrokotle, krby, krbová kamna, radiátory, podlahové vytápění, infratopení, regulace a další)

Ohřev vody

Alternativní zdroje (solární energie, tepelná čerpadla, biomasa, geotermální energie a další)

Energeticky úsporné projekty (projekty i ucelená řešení pro výstavbu rodinných a bytových domů)

Energeticky úsporné materiály a technologie (stavební materiál, okna, střešní krytiny, zateplovací systémy)

Přihlášené výrobky, služby a technologie budou průběžně zveřejňovány na www.enuby.cz v sekci Vytápění a úspory energií 2013, kde bude po celou dobu probíhat i hlasování. Konečné pořadí v jednotlivých kategoriích určují svým hlasováním návštěvníci internetových stránek Enuby.cz.

Podmínkou pro zařazení do soutěže je zaslání informací o soutěžícím výrobku, realizaci, technologii nebo službě (text + doprovodný obrazový materiál) v maximálním rozsahu 3 000 znaků. Přihlášený námět bude do soutěže zařazen bezplatně. Z každé kategorie budou vyhlášena tři první místa, která budou oceněna diplomem.


publikováno: 8. 2. 2013, v rubrice Vytápění 2013
Štítky: ekologie, elektřina, financování, soutěž, úspory energií

Nejčtenější články v rubrice Vytápění 2013:

Další články v rubrice Vytápění 2013:



Design by Lukáš Svoboda, Code by Karel Koliš
© Energeticky úsporné bydlení 2009+