Soutěž TOP Energie 2015 | Top Energie 2015 | Energeticky úsporné bydlení

Soutěž TOP Energie 2015

1. 6. 2014

Vydavatelství Net Press Media vyhlašuje ve spolupráci s agenturou Inforpres třetí ročník internetové hlasovací soutěže TOP Energie 2015, ve které budou o přízeň čtenářů internetového portálu www.enuby.cz soupeřit energeticky úsporné výrobky, technologie a služby z oblasti vytápění, úspor energie a využívání obnovitelných zdrojů energie. Soutěž je součástí doprovodných akcí výstavy INFOTHERMA 2015, která se uskuteční od 19. do 22. ledna 2015, přihlášky ale přijímáme již nyní. Nabízíte výrobek či službu, které pomáhají šetřit energii a chcete o něm dát vědět ostatním? Zapojte se do naší soutěže!

Hodnocení v soutěži TOP Energie 2015 bude probíhat ve čtyřech kategoriích:

Vytápění (kotle na tuhá paliva, kotle na plyn, elektrokotle, krby, krbová kamna, radiátory, podlahové vytápění, infratopení a další)

Úspory energií (zateplovací systémy, termoizolační okna, termoregulace a další)

Alternativní zdroje (solární energie, tepelná čerpadla, biomasa, geotermální energie a další)

Nízkoenergetická a pasivní výstavba

Přihlášené výrobky, služby a technologie budou průběžně zveřejňovány na www.enuby.cz v sekci „Energie 2015“, kde bude probíhat i hlasování.

Podmínkou pro zařazení do soutěže je zaslání informací o soutěžícím výrobku či službě (text + doprovodný obrazový materiál) v maximálním rozsahu 3 000 znaků. Přihlášený námět bude do soutěže zařazen bezplatně.

Konečné pořadí v jednotlivých kategoriích určují svým hlasováním návštěvníci internetových stránek Enuby.cz – každý čtenář může v každé kategorii hlasovat pouze jednou.

Výsledky soutěže TOP Energie 2015 budou vyhlášeny v rámci výstavy INFOTHERMA 2015. Náměty zasílejte na adresu m.bradacova@npme­dia.cz s označením „Soutěž TOP Energie 2015“.


publikováno: 1. 6. 2014, v rubrice Top Energie 2015
Štítky: akce, úspory energií, veletrhy a výstavy, výstava

Nejčtenější články v rubrice Top Energie 2015:

Další články v rubrice Top Energie 2015:



Design by Lukáš Svoboda, Code by Karel Koliš
© Energeticky úsporné bydlení 2009+